۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

ضرورت ایجاد بازار دائمی برای مددجویان با استانداردسازی محصولات

ضرورت ایجاد بازار دائمی برای مددجویان با استانداردسازی محصولات

مشاور امور بانوان رئیس سازمان استاندارد گفت: کمیته امداد با حمایت از تولید محصولات استاندارد مددجویان بازار دائمی فروش برای آنها ایجاد کند.

مریم قبادی‌دانا در گفتگو با خبرنگار مهر به ضرورت‌های استانداردسازی محصولات تولیدی در حوزه مشاغل خانگی برای مددجویان کمیته امداد اشاره کرد و گفت: اینکه اهداف کمیته امداد مبتنی بر توانمندسازی مددجویان است بسیار ارزشمند است و به نظرم لازم است از اشتغال‌زایی که مرحله نخست خودکفایی مددجویان است عبور کنیم و به مرحله‌ای توجه کنیم که ارتقا کیفیت تولید ملاک باشد.

وی توجه به بازار رقابتی در تولید محصولات توسط مددجویان کمیته امداد را موضوعی مهم برشمرد و ادامه داد: توجه به تولید محصول با کیفیت است که امکان رقابت با سایر تولیدکنندگان در بازار را ایجاد می‌کند. حتی برای صادرات می‌توان موفق بود و به دانستن اصول تجارت داخلی و تجارت جهانی نیاز داریم.

مشاور رئیس سازمان استاندارد در امور زنان و خانواده تاکید کرد: همچنین لازم است با ویژگی‌هایی که برای خریداران و مشتریان محصول مهم است آشنا شویم که این ویژگی‌ها در قالب استانداردها و ویژگی‌های فنی در دنیا تعریف می‌شود.

قبادی‌دانا یادآور شد: کشورها به صورت ملی و یا منطقه‌ای و بین‌المللی قراردادهایی را منعقد می‌کنند که ویژگی‌های کیفی هر کالای تولیدی را مشخص می‌کنند و وقتی یک کالا تائیدیه را کسب کند آن زمان محصول به سهولت خریداری می‌شود و کسی که چنین محصولی تولید کرده شغل پایداری را برای خود ایجاد کرده است.

مشاور رئیس سازمان استاندارد در امور زنان و خانواده ادامه داد: تولید محصول حائز استاندارد به این معنی است که تولید کننده دیگر در انتظار مشتری نیست و مشتری از آن تولید کننده خواستار تولید محصول کیفی است و به محض تولید محصول خریدار آن است. این بازار آنقدر در دنیا گسترده است که تولید کننده برای فروش محصول دارای استاندارد دیگر محدود به بازار داخل نخواهد بود.

قبادی‌دانا تصریح کرد: نیاز داریم بانوان تولیدکننده ما با اصول استانداردسازی آشنا شوند، اینکه مواد اولیه استاندارد را بشناسند و بدانند از چه مواد اولیه‌ای استفاده کنند تا محصول آنها با کیفیت باشد.

وی در پایان عنوان کرد: لازم است تولیدکننده با آئین کار تولید محصولات با کیفیت آشنا شود، بعد از این آزمون‌ها نیاز به مشاوره مفید هستند تا بتوانند آن آئین کار را اجرا کنند، در همین مرحله هم به دلیل کمبودهای احتمالی به ویژه برای تولیدکنندگان مشاغل خرد و خانگی آنها نیازمند حمایت‌هایی هستند که کمیته امداد می‌تواند این حمایت‌ها را اعمال کند حتی در مرحله تأمین هزینه‌های آزمون‌های استاندارد سازی و بازرسی‌های استاندارد برای کسب گواهی که در این صورت محصول استاندارد با قیمت بیشتر و در حجم قابل توجهی فروش خواهد رفت.

کد خبر 5449362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha